Zaboravili ste daljinski upravljač na stolu? To više nije problem! – Foxelectronics Zaboravili ste daljinski upravljač na stolu? To više nije problem! – Foxelectronics

Zaboravili ste daljinski upravljač na stolu? To više nije problem!

April 2020.

Sjeli ste u fotelju i zaboravili daljinski upravljač!? To više nije problem!

Od sada na Vašem FOX ANDROID televizoru dostupna EShare aplikacija pomoću koje svoj telefon možete koristiti kao daljinski.

Kako? Vrlo lako!

Ono što je potrebno da uradite:

  1. Uzmete mobilni telefon koji je uvijek uz Vas
  2. Na vašem FOX TV uređaju otvorite ikonicu EShare
  3. Skenirate QR kode sa ekrana televizora i preuzmite aplikaciju na vaš mobilini telefon kako biste se povezali sa TV-asistentom putem EShare aplikacije

Ukoliko FOX TV uređaj povežete sa Vašim telefonom omogućićete bežično dijeljenje sadržaja između telefona i televizora, kao i daljinsko upravljanje televizorom pomoću mobilnih uređaja.

Ova napredna tehnologija omogućava da uživate u svom domu sa FOX televizorom uz još više pogodnosti, kako u zabavnim, tako i onim vrlo korisnim.

Pored daljinskog upravljača, možete koristiti i air mouse opciju. Pomoću nje možete se opustiti i igrati igrice na Vašem FOX televizoru i bez gaming konzole, koristeći svoj mobilni telefon, prostim upravljanjem odnosno pomjeranjem ruke u kojoj Vam se nalazi telefon.

EShare je interaktivna aplikacija koja preslikava sadržaj na više ekrana i korisniku pruža prirodnu i opuštajuću kućnu zabavu, poslovne prezentacije i edukativne obuke. U okviru ove aplikacije postoji opcija screen mirror koja će Vam omogućiti da prikaz sadržaja sa mobilnog telefona, tableta ili laptop-a prenesete na ekran FOX televizora i tako zajedno sa Vašim prijateljima ili poslovnim saradnicima doživite jedno novo korisničko iskustvo na velikom ekranu.

UDH asortiman našeg brenda FOX, možete vidjeti ovde

Instagram: @fox_electronics

Facebook: https://www.facebook.com/foxelectronics.rs/


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial