O NAMA

O NAMA

FOX MI doo kao ogranak komanije Vimport doo osnovana je početkom 2020. godine

Kao crnogorsko predstavništvo kompanije Vimport d.o.o iz Beograda, Fox MI doo se prvenstveno bavi distribucijom televizora brenda FOX, sa čijim neospornim kvalitetom i inovativnošću, ali i pristupačnošću cijena, su potrošači na crnogorskom tržistu veoma dobro upoznati.

Brend FOX lansiran je 2004. godine.

Počev od 2014. godine, FOX televizori se proizvode u Srbiji, što doprinosi efikasnijoj kontroli kvaliteta i prilagođava FOX video uređaja zahjtevima tržista ovog regiona.

Otvaranje fabrike za proizvodnju televizora u Srbiji bitno je doprinelo i stabilnosti lagera i dostupnosti televizora našeg brenda, kao i razvoju novih uređaja i stalnom usavršavanju u skladu sa potrebama krajnjeg korisnika.

Mi imamo jasan cilj, da mislimo unaprijed, da razumijemo korisnika, da iskoristimo svoje dugogodišnje iskustvo i znanje za dalji razvoj i da brinemo o kupcima.

Osim toga, Fox Mi d.o.o. želi stvoriti krug poslovne saradnje sa onima koji se u svom razvoju vode trudom, usavršavanjem, pametnim poslovnim odlukama, te postepenim povećanjem ponude, koja prati razvojne trendove, a kvalitet prilagođava potrebama korisnika usluga.

KVALITET

Implementacija tehnologije poslednje generacije kroz strogu kontrolu kvaliteta materijala i procesa proizvodnje, kao i široko znanje i dugogodišnje iskustvo garantuju pouzdan i kvalitetan proizvod.

DIZAJN

Zahvaljujući neprekidnom praćenju pomjeranja granica inovacije, FOX proizvodi današnjice su spoj modernog dizajna i elegancije. Vođeni savremenim načinom života i potrebom za jednostavnošću, dizajn FOX uređaja je uklopiv u sva okruženja - proizvod za sva vremena.

CIJENA

Razvijanjem stabilne tržišne pozicije, strpljenjem i spremnošću da se prilagodi kupovnoj moći potrošača, FOX brend pruža vrhunski kvalitet po pristupačnoj cijeni.

BRIGA O KUPCU

Visoko razvijena postprodajna mreža, efikasan servis u najkraćem roku na teritoriji Crne Gore, pruža potpunu sigurnost pri kupovini FOX uređaja.

TIM

Iza svakog uspešnog brenda stoje ljudi. FOX electronics tim čine obrazovani, posvećeni, radoznali i kreativni pojedinci koji svojim znanjem i iskustvom svakodnevno utiču na uspješan razvoj i visok kvalitet FOX uređaja.

IDENTITET

Spajanje kvaliteta i tehnologije, znanja i iskustva u proizvodnji sa savršenim dizajnom, rezultiralo je kreiranjem prepoznatljivosti brenda FOX na tržištu. Vizuelni identitet doprinosi odlučnosti potrošača pri odabiru novih FOX uređaja

Naše nagrade

2015. godine, FOX brend dobitnik je tradicionalnog i prestižnog priznanja Top Serbian Brands u kategoriji: korporativni brend – Potrošačka elektronika.

Naš rad još jednom je nagrađen: zlatna plaketa u kategoriji korporativni brend-potrošačka elektronika za 2016. godinu.

2019. godine, FOX brend je treći put dobitnik tradicionalnog i prestižnog priznanja Top Serbian Brands 2018 u kategoriji: NAJBOLJI ROBNI BREND – ROBA ŠIROKE POTROŠNJE

Identitet

Zato što je prepoznatljivost važna!

Originalni i jedini korporativni logotip brenda FOX Electronics sastoji se od tri elementa:

  • Simbol lisice
  • Naziv FOX
  • Ispis Be smart

Koristi se za print i online reklamiranje, na kutijama za uređaje, na kesama za kupovinu i promotivnom materijalu:

identitet

Koristi se na uređajima

KARIJERA

Pridružite se FOX timu!

Zašto da se pridružite našem timu?

ZATO ŠTO SMO:

Uspiješan tim

Vrijedni

Kreativni

Inovativni

Sjajno mjesto za rad

A AKO STE VI:

Profesionalni

Obrazovani

Timski orijentisani

Proaktivni

Posvećeni

Pogledajte otvorene pozicije i konkurišite

Ukoliko želite da radite u kompaniji koja je stabilna, koja se neprestano razvija,  želite da učite i napredujete, pošaljite nam CV sa fotografijom i propratno pismo. Pošaljite svoju profesionalnu biografiju sa naznakom za koju poziciju konkurišete, na mail: info@foxmi.co.me
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial