Uočite svaki detalj – Foxelectronics Uočite svaki detalj – Foxelectronics

Uočite svaki detalj

Maj 2020.

Šta nama znači UHD TV i da li nam je potreban ovakav televizor?

Jedna od osnovnih potreba svakog doma, stvar koja godinama drži porodicu na okupu je televizor.

U današnje vrijeme tehnika i tehnologija su jako napredovale, pa je centar multimedijalne zabave u kući – SMART TV uređaj. Televizor u dnevnoj sobi odavno već nije samo sredstvo informisanja nego i prijatelj, izvor zabave i poslovni saradnik.

ovde Ukoliko ste zaljubljenik u SCI fiction i želite da gledate filmove i druge sadržaje u visokoj rezoluciji u svojoj sobi i volite da uživate u kvalitetnoj slici koja čini da ne budete samo gledalac več postajete dio te fantazije onda Vam je potreban FOX UHD TV.

 

UHD – Ultra high definition znači da TV uređaj ima 3840 x 2160 piksela. Ovi pikseli zajedno prave sliku koju vidite na ekranu. Što je broj piksela veći slika je živopisnija i detaljnija, a samim tim osjećaćete kao da ste jedan od aktera, a ne samo posmatrač iz fotelje.

UHD nudi mnogo bolju oštrinu slike, jače boje, kontrast i jasnoću. Klasična HD slika sastoji se od 1920 x 1080 piksela što nam pokazuje da UHD slika ima  4 puta više piksela. Kod UHD televizora, pikseli su manji nego kod FULL HD televizora iste veličine, tako da možete da uživate u doživljaju gledanja bez ograničenja u pogledu rastojanja i da gledate iz blizine, ne primjećujući pojedinačne piksele. Televizori ultra visoke rezolucije mogu reprodukovati detalje u značajno većem kontrastu, upravo zahvaljujući postojanju što većeg broja pixela.

Ultra HD slika polako postaje standardni format svih potrošača, format za koji se sve više ljudi odlučuje. Postaje standard u društvu, posebno kod mladih koji žele da uživaju u gledanju filmova i igranju igrica najvećih rezolucija. Za sve Vas koji želite kvalitet prikaza na ekranu bez premca, UHD TV uredjaji su najbolji izbor .

Da li možete da zamislite Vašu najomiljeniju igricu ili film prepun efekata poput Avendžersa?

Zvuči, a i izgleda fenomenalno i baš zato je UHD najbolji izbor.

Sve UHD modele možete pogledati ovde.


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial