Zasto izabrati fox

ZAŠTO ODABRATI FOX?

Fox moto je moto pametnih kupaca

Televizori zauzimaju centralno mjesto u svakom domaćinstvu.

Danas je izbor veličina ekrana, drugih mogućnosti i funkcionalnosti jako veliki, ali ono o čemu naša kompanija posebno brine jeste kvalitetan uređaj.

Izraz kvalitet proizvoda predstavlja kompleksan pojam i stalan je čovekov pratilac u svakodnevnom životu i radu.

Za proizvode kažemo da su visokog kvaliteta, ako im je dokazana trajnost i ekonomičnost u upotrebi.

Ono što smo se mi kao kompanija koja proizvodi TV uređaje potrudili, jeste da učinimo da izborom FOX uređaja budete sigurni da smo u kvalitet uložili svo znanje i iskustvo kako bi naši aparati zadovoljavali sve uslove i sveukupne zahteve naših potrošača.

Moderan dizajn i najsavremenija tehnologija

FOX uređaji objedinjuju moderan dizajn i najsavremeniju tehnologiju.

Tako su pažljivo dizajnirani kako bi odgovorili zahtevima potrošača koji traže funkcionalna, kvalitetna i dizajnerska rješenja za svoj dom.

Implementacija tehnologije najnovije generacije kroz strogu kontrolu kvaliteta materijala i cjelokupnog procesa proizvodnje, kao i široko znanje i dugogodišnje iskustvo garantuju pouzdan i kvalitetan proizvod.

U XXI vijeku, savremenom potrošaču na prvom mjestu je kvalitet, potom funkcinalnosti i odgovor na što veći broj zahtjeva.

Od 2004. godine bavimo se potrebama i navikama potrošača kako bismo odgovorili na pravi način.

Godinama smo razvijali tržište i naše uređaje, a onda smo iskoristili svo svoje znanje i iskustvo i najvažnije zahtjeve krajnjeg korisnika spakovali u jedan uređaj – televizor.

2004. godine započinjemo proizvodnju FOX TV uređaja u Srbiji.

Proizvodnja u Srbiji donela nam je brojne pogodnosti, nama kao proizvođačima, ali i našim korisnicima. Savremena proizvodna linija koja podrazumjeva najmoderniju opremu i proizvodnu traku čine da iz naše fabrike izađe TV uređaj koji može stati rame uz rame sa televizorima najprestižnijih svjetskih brendova.

Slobodno možemo reći da smo nakon niza godina iskustva objedinili sredstvo informisanja, zabavu za cijelu porodicu, pomoć u radnim zadacima u jedan domaći – srpski proizvod.

Uspjeh dolazi kao posledica zadovoljstva našeg kupca!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial