Fox Android

DOBRODOŠLI U BUDUĆNOST GLEDANJA
MULTIMEDIJALNOG SADRŽAJA

Šta je to FOX SMART televizor?

FOX pametan televizor podrazumijeva televizor sa integrisanim operativnim sistemom, sa mogućnošću povezivanja sa internetom i korišćenjem aplikacija.

Putem brojnih konekcija, integrisanim WiFi i LAN priključkom iz udobnosti Vaše fotelje možete koristiti svoje omiljene aplikacije i na ovaj način ćete moći da prilagodite uređaj svojim potrebama.

Na Vašem FOX TV-u sa Android OSP možete raditi gotovo sve kao i na tabletu ili telefonu sa Android OS. To svakako podrazumijeva i igranje igrica!

Kako to izgleda? Isto kao i na smart telefonu sa Android OS!

Posjetite app store ili prodavnicu aplikacija, instalirate aplikaciju koju želite i uživajte u beskrajnim mogućnostima.

Sve u jednom uređaju!

Kao i godinama unazad, naša komapanija se trudi da prati sve trendove i osluškuje potrebe krajnjeg potrošača, zato smo sa zadovoljstvom sve ovo obezbijedili, prilagodili i upakovali u jedan uređaj –televizor!

Od sada, televizor u Vašoj dnevnoj sobi nije samo sredstvo informisanja, već izvor zabave, Vaš prijatelj i poslovni saradnik. To što smo mi obezbijedili svojim korisnicima jeste ono najbolje u svijetu kućne zabave!

FOX TV sa ANDROID OSP je uređaj koji omogućava slobodno surfovanje internetom i korišćenje svih dostupnih servisa i linkova.

Omogućava provjeravanje i slanje email pošte pomoću email aplikacija, takođe omogućava uživanje u multimedijalnim sadržajima, gledanju filmova i dokumentarnih emisija, slušanju muzike…

BESKRAJNE MOGUĆNOSTI UZ
FOX SMART TELEVIZOR!

FOX
SMART

FOX TV sa Android OSP

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial