Garancija

BUDITE SIGURNI!

Fox uređaji ispunjavaju najviše zahteve za kvalitetom.

Zbog toga smelo odobravamo produženu garanciju na naše uređaje kupljene na teritoriji Republike Srbije. Nakon kupovine klima uređaja, registracijom na sajtu stičete pravo na 5 godina garancije uz obavezano redovno godišnje održavanje Vašeg klima uređaja u ovlašćenom servisu 3 godine garancije nakon kupovine važi za sve FOX televizore. Na male kućne aparate brenda FOX garancija je 25 meseci.

18 godina bavimo se razvijanjem novih proizvoda i stalnim unapređenjem svih aspekata poslovanja sa posebnim fokusom na kvalitet materijala, delova i tehnologije koje implementiramo u naše uređaje. Kontinuirani rad na unapeđenju kvaliteta i usluga shvatili smo kao neophodan, kako bismo mogli da zadovoljimo potrebe krajnjeg korisnika uređaja. Želje i potrebe modernog potrošača su raznovrsne, u pogledu dizajna, boje, tehnologije ali želja za kvalitetnim proizvodom je ono što je jedinstveno za sve.

3 GODINA GARANCIJE
NA TELEVIZORE

5 GODINA GARANCIJE
NA KLIMA UREĐAJE

Registracijom uređaja na našem sajtu i uz redovno godišnje održavanje vašeg klima uređaja u ovlašćenom servisu ostvarujete pravo na garanciju od 5 godina.

25 MESECI GARANCIJE
NA KUĆNE APARATE

Visoko razvijena post prodajna mreža, kao i efikasan servis u najkraćem roku pružaju sigurnost pri odabiru uređaja našeg brenda.
Ukoliko ste kupili bilo koji uređaj iz naše ponude i imate problem, naša servisna mreža je tu da Vam pomogne.
Uspeh dolazi kao posledica zadovoljstva našeg kupca!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial